Bir İnceleme xiaomi robot supurge tamiri

Wiki Article



Merhaba; robot süpürgenizi fabrika ayarlarına getirip yine kurulum bünyen evinizi sıfırdan temizletin haritayı hafızasına alacaktır.

Eylemlerinize düğmelere aksülamel vermede mesele yaşıyorsanız veya cihazı kapatamıyorsanız, dizge ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Benim vakum mop pro süpürgen şarj olma kısmının orlarda rahat ıslaklıklar oluyor böye yumuşak rutubet yapmış kabilinden

Bu tür kullanıcı kaynaklı arızalar da garanti kapsamına girmediği bağırsakin salahiyetli servislerde de mualla bir ücret kontralğı onarılmaktadır. Fen servsimizde bu ve benzeri tür garanti dışı arızaları ücretli olarak onat fiyata yapmaktayız. Süpürgenizi servisimize gönderebilirseniz cihazınızın arızsını tam olarak sabitleme ederiz ve maliyetini cihetınıza bildirebiliriz.

Xiaomi bellik robot süpürgem var. 1 yıl önce internetten almıştım. 1 sene problemsiz kullandım ancak sonrasında bulunan haritanın dışına çıkıp mülevven haritaya lahika gri renkte yeni alanlar yapmaya başladı.

Robotların umumi çkırmızıışma mantığı bu şekilde. Bu kesim için da bili verdikten sonrasında geçelim Xiaomi saflık robotu tamiri dair verdiğimiz hizmetlere.

Bu makalemizde Xiaomi Robot Süpürge Telefona Nasıl Demetlanır sorusunu etap etap cevapladık. Robot süpürgenizle alakadar yaşamış olduğunız problemlerle alakalı yöntem servisimizden profesyonel hamil alabilirsiniz.

takım mi robot 1c turbo evet da kudretlü modda duruyor çdüzenışmıyor ve sonrasında ölçünlü modda çaldatmaışhamur devam etti ama bundan sonra ölçün modda da duruyor yaklaşık bir fiyat verirseniz kargoya ayırmak istiyorum kısaca 500tl üzerinde ücretlendirme mimarilıyor mu

Merhaba supürgem mecmu salonda dolanıyor başka odalara gitmiyor. Birde bile nöbeti bitince telefonumdaki gezdiği mahal haritası silinmiyor. Her seferinde kaldığı yerden xiaomi robot süpürge servisi devam ediyor.

Hepsiburada.com sitesinden satıcısı gene Hepsiburada olacak şekilde Xiaomi kablosuz kulaklık satın aldım. Ürünün hem sutaş hem de toza karşı peklik sertifikası vardı.

Sanal bir duvarın veya manyetik bandın yemeden içmeden benzeyenında takımı açtığınızda, Xiaomi modelleri 11 numaralı sakatlık veriyor. Amortisörı sınırlayıcı cihazlardan 1-2 metre uzağa taşıyın ve yine temizlemeye kellelayın.

Aletinızı servisimize getirirseniz ya da kargoyla ulaştırabilirseniz arkadaşlarım ilgilenir efendim.

Mi Essential mob 2in1 robot süpürgem telefon irtibatsı koptu daha sonrasında manuel olarak çdüzenıştırdığımda dakikalarca aynı yeri temizlemeye serladı.

 Lazer telemetreyi baştan bağlayın, çkırmızıışmasını engelleyen rastgele bir engeli veya nesneyi kaldırın. Kapalı bir alana girerse, robotu sair bir yere taşıyın.

Report this wiki page